Fri fragt over 500 kr - Gratis ombytning og altid 14 dages Returret

Vores mission med at starte Pyk Copenhagen er at reducere overproduktion af sko og gøre op med brug-og-smid-væk-kulturen. Derfor opfordrer vi altid vores kunder til at passe godt på de børnesko, de køber, så de holder endnu længere.

 

3 gode grunde til at passe på dine børnesko

 

Ja, altså det giver jo generelt bare god mening at passe på vores ting. Vi gør vores hjem rent og giver vores træskærebræt en gang olie fra tid til anden. Men vi kan høre på vores kunder, at det med at beskytte deres sko fra udefrakommende snavs og vand ikke ligefrem har første prioritet.

 

Den første gode grund er, at du ikke behøver at købe sko lige så tit, hvis du passer godt på dem. Hvis dine børns sko er beskyttet med imprægnering, der kan holde vind og vejr ude, vil de - alt andet lige - kunne sprede glæde længere.

 

Den anden gode grund er, at det er godt for miljøet. Når du ikke skal købe sko lige så tit, mindsker du dit CO2-fodaftryk. Hvis du så ovenikøbet bruger et miljøvenligt imprægneringsmiddel, er du altså rigtig godt kørende!

 

Den tredje gode grund er, at dine børnesko holder på farven meget bedre, når du bruger et godt imprægneringmiddel. Du undgår skjolder, og du undgår at farven ‘transporteres’ væk fra visse områder pga. sved eller vand.

 

Vælg det rette produkt: Pyk anbefaler Collonil imprægnering

 

Vi har gjort det nemt for dig at beskytte dine nye sko. Når du køber sko i vores webshop, kan du nemlig købe en virkelig god imprægneringsspray og/eller imprægneringscreme.

 

Vi anbefaler produkter fra Collonil, da det er en nyudviklet produktserie, hvor kemiske råvarer kun er en meget lille bestanddel, og 90% af indholdet er naturlige indholdsstoffer. 

 

Collonils Protect and Care imprægneringsspray sikrer en god og effektiv beskyttelse, både mod snavs og vand, alt imens den også plejer dine sko med ægte olivenolie. Desuden er den lavet med en pumpedispenser, og udleder dermed ikke drivgasser, når den bruges.

 

Collonils Organic Cream giver din sko den ultimative pleje. Hvis dine lædersko virker tøre og triste i farven, er Organic Cream den helt rigtige til at give dem nyt liv.

 

Cremen indeholder blandt andet carnauba voks og macadamia olie, som har fantastisk plejende effekt og giver en blød og lækker læder. Derudover er cremen den første veganske skocreme i verdenen!

 

Begge produkter er allergivenlige og kan bruges indendørs. 

Previous Article Next Article

Du har tidligere set