Hvordan sikrer man sig at ens børns fødder er klar til efteråret?

 

En ny sæson er på vej med en masse omskifteligt vejr. For mange af er det automatisk ensbetydende med store, hyggelige sweaters og varm kakao foran brændeovnen.

 

Børn, derimod, er meget mere ivrige efter at komme ud, hoppe i vandpytter og lege i de visne blade. Regn, vind og sne er ikke rigtigt en forhindring i at have det sjovt.

 

Så hvordan kan vi sikre os, at vores elskede har de bedste betingelser for at modstå det mere barske vejr?

 

Tja, i første omgang har de selvfølgelig brug for godt fodtøj for at sikre at deres fødder er varme, tørre og har de bedste betingelser.

 

Vokseværk

Børns knogler og led er utroligt bløde og fleksible, og de har brug for plads til at vokse uden nogle hindringer. Faktisk vokser en børnefod 2 cm om året i løbet af de første to år, og derefter 1,5 cm om året op til de er 4 år gamle.

 

Forkert størrelse

Undersøgelser fra EU viser, at 69% af alle børnehavebørn går med sko, der er for små, hvilket kan afspore føddernes udvikling. Så vi har samlet nogle tips og tricks til at hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du vælger de rigtige vinterstøvler til dit barn. 

 

5 hurtige tips

til at vælge de rigtige vinterstøvler:

 

1: Mål længden af fødderne. Nok det vigtigste, når man køber online. Det kan også være sjovt at holde øje med føddernes vækst.

 

2: Vær opmærksom på støvlernes pasform. Er det normal eller bred? Hvis du er i tvivl, så chat med os eller ring til vores kundeservice og få gode råd.

 

3: Hælkappen skal være fast og sørg for at støvlen kan justeres med snørebånd eller velcro.

 

4: Materialerne skal være lette og fleksible, for eksempel giver læderet bevægelighed og komfort på samme tid.

 

5: Vandtæt og varm. Kig efter støvler med ’Tex’ som er vandtæt og samtidig åndbart. Uldfor som holder fødderne varme.

 

Så er det op til dig (og dit barn) at finde det rigtige look - den klassiske sorte eller måske noget lidt mere vildt? 

 

Se Pyk Copenhagens forslag til denne sæson

 

Det vigtigste er virkelig at måle foden rigtigt. Gå ikke ud fra, at det er det samme som det sidste par du købte - de vokser hurtigt!

 

Se vores guide til at måle dit barns fødder her.

Next Article

Du har tidligere set