Fri fragt over 500 kr - Gratis ombytning og altid 14 dages Returret

Mød vores Lill Boot

Lill Boot er vores nye vinterstøvle til de mindste, baseret på vores bestseller Lill. Den er en lækker kvalitetsstøvle, der skal give de bedste forudsætninger, når din lille bevæger sig udendørs. 

Støvlen er udstyret med et 100% uldfoer, der holder fødderne varme i alt slags vejr, og en TEX-membran, der holder den vandtæt og samtidig tillader fødderne at ånde. Så kan vinteren bare komme an!

 

Støtte ved de første skridt

Selvfølgelig har vi også prioriteret den rigtige støtte – de små er trods alt først ved at lære at gå. Derfor har støvlen en høj og fast hælkappe, der giver fødderne den rette stabilitet. Velcrolukningen gør, at støvlen kan tilpasses foden perfekt og kan tages på og af uden besvær.

Sålen er meget fleksibel, så fødderne kan bevæge sig frit og naturligt, og har god kontakt til jorden. Den er både solid og skridsikker – så du kan lade dit barn lege udendørs uden bekymringer.

Omtanke for miljøet

Læderet er 100% bionedbrydeligt og metalfrit, og indlægssålen er lavet af genbrugsmaterialer. Som prikken over i’et kommer Lill Boot i en fin skoæske, der kan genanvendes til opbevaring.

Og fik vi sagt, at den bliver lavet i hånden af vores skomager i Portugal? Der bliver virkelig kræset for detaljen på alle tænkelige måder!

Lill Boot fås i str. 19-25 og du kan designe den selv lige her

Previous Article Next Article

Du har tidligere set