I bæredygtighedens hellige navn

 

Vi elsker vores planet! Og vi elsker, at vi har en planet at elske! 🌍 ❤️️

 

Og hvis vi og vores børn skal blive ved med at have en planet at elske, bliver vi nødt til at passe på den. Det gør vi ved at skabe nye innovative og bæredygtige måder at gøre tingene på. I vores tilfælde er det naturligvis: sko (hjerteemoji)

 

Hvert år producerer vi i verden mere end 24 mia. par sko, og rigtig mange af dem bliver aldrig solgt eller brugt.

 

Den tager vi lige igen…

 

24 MIL-LI-AR-DER, du! 🤯

 

 

Cirkelprogrammet to the rescue

 

Heldigvis er der flere ting, vi kan gøre ved det - og det gør vi! Med skoproduktion er det sådan, at omkring 60% af CO2 udledningen sker i produktionen af råmaterialer. Der er altså ressourcer at spare, hvis man genbruger råmaterialerne.

 

Når du bestiller custom made (som hos os), tager du et vigtig skridt i kampen mod overproduktion, men med vores nye Cirkel Program kan du være med til at sørge for, at dine brugte sko bliver genbrugt, eller at materialerne bliver genanvendt ♻

 

Hvordan fungerer det så?

 

Hvor er vi glade for, at du spørger 😉

 

  1. Du returnerer skoene enten med post eller ved at aflevere dem på kontoret - og ja, det er ligegyldigt hvor slidte de er!
  2. Så tager vi over, og alt efter skoenes stand, bliver de enten givet til velgørenhed/genbrug, ellers splitter vi dem ad og genanvender de materialer, vi kan.
  3. Du modtager en mail med en voucher/gavekort/rabatkupon (kald det liiiig’, hva’ du vil) på 150 kr., lige så snart vi modtager skoene. Vi sætter naturligvis også en god sjat ind på karmakontoen ;-)

 

Du kan læse mere og komme i gang med at returnere dine sko her.

 

Vi glæder os til at sende dig penge! 🤑

Previous Article

Du har tidligere set