Fri fragt over 500 kr - Gratis ombytning og altid 14 dages Returret

Vi vil passe på vores planet

 

Vi elsker vores planet! Og vi elsker, at vi har en planet at elske! 🌍 ❤️️

 

Men hvis vi og vores børn skal blive ved med at have en planet at elske, bliver vi nødt til at passe på den. Det gør vi ved at skabe innovative og bæredygtige måder at gøre tingene på. Derfor ser vi hele tiden på, hvordan vi kan gøre skobranchen mere miljøvenlig. 

 

Hvert år produceres mere end 24 milliarder (!) par sko på verdensplan, og rigtig mange af dem bliver aldrig solgt eller brugt. Det er altså rigtig, rigtig mange sko, der kunne have spredt glæde 🤯

  

 

Fremtiden er cirkulær

 

Heldigvis er der flere ting, vi kan gøre ved problemet - og det gør vi! Med skoproduktion er det sådan, at omkring 60% af CO2-udledningen sker i produktionen af råmaterialer. Der er altså ressourcer at spare, hvis man genbruger råmaterialerne.

 

Når du bestiller custom made Pyk sko, tager du et vigtig skridt i kampen mod overproduktion, og med vore nyeste skud på stammen, Cirkel Programmet, tager vi den et skridt videre. Her kan du være med til at sørge for, at dine brugte børnesko bliver genbrugt, eller at materialerne bliver genanvendt. ♻

 

Vi er overbevist om, at hver en sko tæller - kun sammen kan vi stoppe skospild. 

 

Hvordan fungerer det så?

 

Hvor er vi glade for, at du spørger 😉

 

1) Du sender skoene enten med post eller ved at aflevere dem på kontoret - og ja, det er ligegyldigt hvor slidte de er, eller hvilket mærke de er fra!

2) Så tager vi over, og alt efter skoenes stand, bliver de enten givet til velgørenhed/genbrug, ellers splitter vi dem ad og genanvender de materialer, vi kan.

3) Du modtager en mail med en voucher/gavekort/rabatkupon (kært barn har mange navne) på 150 kr., lige så snart vi modtager skoene. Vi sætter naturligvis også en god sjat ind på karmakontoen ;-)

 

Du kan læse mere og komme i gang med at indsende dine sko her.

 

Vi glæder os til at modtage dine brugte børnesko - og sende dig penge! 🤑

Previous Article Next Article

Du har tidligere set