Fri fragt over 500 kr - Gratis ombytning og altid 14 dages Returret

Pyk Cph går forrest i kampen mod overproduktion

Med vores cirkel program, kan du returnere dine brugte børnesko til os og modtage en voucher på 150 kr. til nye sko.

»Vi tager imod alle børnesko, det er et eksperiment, vi starter nu. Nogle vil blive givet videre til genbrug, andre skiller vi ad og genanvender sålerne«, siger adm. direktør Ulrik Schultz.

Indtil videre er det mest indenfor tøj, at der skabes cirkelprogrammer. Det er ærgerligt, da det er nødvendigt, at vi også tager stilling til, hvad der skal ske med vores sko, når de er slidt.

Hvert år bliver der produceret op mod 25 milliarter par sko. Millionvis af dem ender hvert år på lossepladsen, hvor nogle materialer kan være op mod 50 år eller meget længere om at blive nedbrudt.

Det er et kæmpestort problem og skobranchen er i dag langt fra at finde en måde at designe cirkulært og tage stilling til hele produktets livscyklus.

Du kan læse mere fra artiklen her 

Vores Cirkelprogram

Når du bestiller et par unikke sko fra Pyk, så tager du et vigtigt skridt i kampen mod overproduktion. Med cirkel-programmet tager vi den et skridt videre. Her kan du være med til, at sørge for, at dine brugte børnesko bliver genbrugt eller at materialerne bliver genanvendt.

Når du returnerer de gamle børnesko til os, så modtager du som tak en voucher på 150 kr. til et par nye sko fra Pyk.

Du kan læse meget mere om vores cirkel-program her.

Previous Article Next Article

Du har tidligere set