Fri fragt over 500 kr - Gratis ombytning og altid 14 dages Returret

Hvad er vigtigere og mere mindeværdigt end dit barns første skridt?


Den umiddelbare begejstring og undren over pludselig selv at kunne flytte de små fødder! Mulighederne virker nu uendelige og verden åbner sig enormt. Hos Pyk ligger vi al vores viden og kreativitet i skoene for at sikre de bedste betingelser for dit barns første skridt.


1. Børnefødder er skrøbelige

Når dit barn bliver født og op til cirka 2 år, er fødderne primært brusk og fedt. Herfra begynder foden at udvikle sig mere og mere til knogler. I denne vækstperiode er brusken særligt skrøbelig og formbar, hvilket betyder at en babysko med dårlig pasform kan hindre fodens naturlige udvikling, og være med til at skabe problemer i knogler, led og muskler senere i livet. Det er derfor helt essentielt, at vi vælger børnesko med den rigtige pasform til vores børn.

 Babysko og prewalkers fra Pyk Copenhagen

 

2. Dit barns gang

Du har sikkert allerede bemærket, at babyer har en anden gang end voksne. Det skyldes, at deres fødder er anatomisk anderledes. En fuldt udviklet fod har en ”hæl til tå” gang, hvilket betyder at foden lander på hælen og ruller frem på tæerne, og så skubber af. Når en baby går, vil de typisk lande på hele fodfladen, gribe med tæerne og stavre fremad, hvilket gør, at de let snubler og falder. Vores prewalker sko, har en let løftet snude, som efterligner ”hæl til tå” gang og gør, at dit barn ikke snubler så let.


3. Varme fødder

Trods børns fødder er små, så har de stadig det samme antal svedkirtler som voksne. Svedige og fugtige fødder er hverken sundt eller behageligt for din baby, og vi anbefaler at dit barn bruger strømper i sine prewalker babysko og sikrer at skoen er lavet i et naturligt åndbart materiale som læder.

 

Prewalkers fra Pyk Copenhagen

 

Vores prewalker babysko er håndlavet i Portugal, og vi kalder den Pyk Prewalker. Som nævnt går de mindste anderledes end voksne. Deres fødder er bløde og endnu ikke fuldt udviklet, hvilket er grunden til, at vi har designet vores sko med god plads omkring tæerne og en pasform, der fremmer barnets naturlige gang. Designet giver dit barn stabilitet og støtte, både med en fast hælkappe, men også med den tynde og bløde sål, som gør at barnet har en bedre føling med gulvet.

 

babysko og prewalker fra Pyk Copenhagen

 ASK Prewalker

 - En hælkappe, der sikrer en stabil gang, da hælen bliver fikseret
 - En let løftet snude, som afhjælper at dit barn snubler
 - Dobbelt velcro, som giver de bedste justeringsmuligheder og gør skoene nemme at tage på og af.
 - En blød og komfortabel udtagelig indlægssål
 -  En russkindssål med tyndt lag skridsikker naturlig crepe
 - Ekstra blødt foer - metalfrit og bionedbrydeligt 
 - Overdel i læder, også metalfri og bionedbrydeligt.

Se kollektionen af babysko fra Pyk Copenhagen

 

Previous Article Next Article

Du har tidligere set