Fri fragt over 500 kr - Gratis ombytning og altid 14 dages Returret

Pyk Copenhagen har vendt markedet for børnesko på hovedet. I stedet for kun at konkurrere på pris og sko, der ligner hinanden, kan man hos os designe sine helt egne sko. Det gør, at vi kun producerer unikke sko direkte til forbrugeren - og derfor undgår store varelagre, der ofte blot bliver sat på udsalg eller aldrig bliver solgt. Det er et helt afgørende skridt i kampen mod skospild, som belaster vores klode 🌍

 

Jessica og Ulrik stiftede Pyk Copenhagen, da de mener, at det er tid til at tænke børnesko på en ny måde. Det pludselig at stå på egne ben og kæmpe mod de store spillere har ikke været uden udfordringer - ikke mindst når man insisterer på altid at gå efter de mest bæredygtige løsninger.  
 

 

En helt ny måde at tænke børnesko på

 

Jessica Polland og Ulrik Schultz kommer begge fra en baggrund i den traditionelle skobranche, og makkerskabet begyndte endda i samme virksomhed. De kunne begge se, at der hvert år bliver produceret alt for store mængder sko, hvoraf alt for mange ikke bliver købt eller brugt. I en verden med knappe ressourcer og alt for meget spild vil Ulrik og Jessica komme med en ny løsning. Derfor har de skabt Pyk Copenhagen, der er en helt ny måde at tænke børnesko på.  

 

Hos Pyk Copenhagen kan man selv være med til at designe sine egne sko, og vi producerer dermed et par sko af gangen. Alle vores sko produceres i bæredygtige materialer, der enten kan genbruges eller nemt nedbrydes. 

 

Det er dog en stor opgave for to nystartede iværksættere at gå op mod en stor etableret branche. En af de første og største udfordringer var at finde en fabrik der var med på idéen, da de fleste har store minimumsordrer.  

 

Hør hvordan Pyk Copenhagen lykkedes med det, og hvordan vi er i fuld gang med at forvandle en fastfrosset og konservativ branche små skridt af gangen. Jessica og Ulrik taler med vært Mette Bloch i dette afsnit af Iværksætterhistorier. 

Previous Article Next Article

Du har tidligere set