Fri fragt over 500 kr - Gratis ombytning og altid 14 dages Returret

Alle Pyk Copenhagens sko håndlaves i Portugal i byen São João da Madeira, som er et af de vigtigste områder i verden, hvad angår skoproduktion til børn. Her er produktionen af børnesko blevet forfinet gennem årtier. På skofabrikken i Portugal produceres vores sko af Marco og hans team efter traditionelle håndværksmæssige principper. Gennem et tæt samarbejde har Pyk Copenhagen skabt en stabil og kvalitetsbevidst produktion af børnesko i Portugal.

 

Vi har optimeret værdikæden ved at bestille direkte fra fabrikken, så vi kan bruge flere ressourcer på det, der virkelig betyder noget; det gode håndværk og bæredygtige materialer – til en fair pris ♡

 

Produktionens steps

 

Når du har bestilt et par sko hos Pyk Copenhagen, sættes produktionen i gang i Portugal, så vi kan levere dine custom made sko indenfor 10 hverdage. At lave et par sko er en lang og præcis proces, som består af mange steps. Fra det første til det sidste skridt i en skos kreation, er der ca. 48-60 trin før den er færdig. På fabrikken i Portugal har skomagerne stor opmærksomhed på alle detaljer, så hver sko lever op til Pyk Copenhagens lækre kvalitet.

 

Overordnet set kan produktionen af et par sko fra Pyk Copenhagen inddeles i 4 steps:

 

Cutting

Læderet bliver skåret i stykker efter et mønster på den valgte model og størrelse. Herefter præges vores logo i læderet. Det er i denne proces vi har mulighed for at personliggøre skoen efter dit valg af farver og detaljer, samt præge dit barns navn i skoen, hvis du har valgt det. 

Stitching

Alle de mange læderstykker syes sammen; lining, yderlæder, foring, pløs og detaljer. Så er skoen klar til at blive samlet!

 


Assembling

Læderet formes om en læst for at give skoen den rette facon. En læst er en fodformet model, som en sko tilpasses efter for at sikre en optimal pasform. Derefter bliver sålen limet på, hvorefter den syes fast for ekstra holdbarhed.

 Finishing

Til sidst kommer skoen gennem et kvalitetstjek for at sikre, at den lever op til alle vores kriterier. Samtidig bliver skoen færdiggjort med indlægssål og eventuelt snørebånd, samt pakket i skoæske, så den er helt klar til at blive sendt til dig og dit barn ♡

 

 

Previous Article Next Article

Du har tidligere set