Vi har lige nu meget travlt på shoppen - længere leveringtid på nogle produkter.
Pyk Copenhagen er et dansk skomærke, hvor du sammen med dit barn selv kan designe dit helt specielle og unikke udtryk. Skoene er altid håndlavede af bæredygtige materialer og leveres direkte hjem til dig på få dage.
 
”Vi vil gerne give børn og forældre muligheden for selv at designe deres sko. Her kan man frit lege med forskellige udtryk, farver og materialer. For at gøre skoen 100% personlig præges barnets navn på skoen. Alle de tekniske dele af skodesignet, såsom funktion og pasform, tager vi os af” forklarer Jessica Polland.
 
Det er Jessica Polland og Ulrik Schultz, som efter mange år i den traditionelle skobranche, har stiftet Pyk Copenhagen, da de mener, at det er tid til at tænke børnesko på en ny måde.

 


Pyk Copenhagen går aktivt imod skospild. Derfor producerer vi kun de sko, der bestilles og springer fordyrende mellemled over. Det betyder, at vi kan levere den højeste kvalitet til fair priser, samtidig med at vi mindsker overproduktion.
 
”Det at skabe sit eget design er populært. Vi elsker at skabe individuelle og unikke produkter til børn, og nu kan vi gøre det med samvittigheden i orden, hvor vi sørger for at belaste planeten mindst muligt,” siger Ulrik Schultz.
 
Pyk Copenhagen ligger i København og leverer sko i hele Europa.