Fri fragt over 500 kr - Gratis ombytning og altid 14 dages Returret

Pyk Copenhagen

Vi er et dansk skomærke, hvor du sammen med dit barn kan designe dit helt specielle og unikke udtryk. Skoene er håndlavede af biolæder og leveres til dig indenfor 10 hverdage.

”Vi vil gerne give børn og forældre muligheden for selv at designe deres sko. Her kan man frit lege med forskellige udtryk, farver og materialer. For at gøre skoen mere personlig kan vi præge barnets navn på skoen. Alle de tekniske dele af designet, såsom funktion og pasform søger vi for" forklarer Jessica Polland.

Det er Jessica Polland og Ulrik Schultz, som efter mange år i skobranchen, har stiftet Pyk Copenhagen, da de mener, at det er tid til at tænke børnesko på en ny måde baseret på individualitet, ekstraordinær kvalitet og mindre spild.

Pyk Copenhagen Founders 

Pyk Copenhagen går aktivt imod skospild. Derfor producerer vi kun de sko, der bestilles og springer fordyrende mellemled over. Det betyder, at vi kan levere den højeste kvalitet til fair priser, samtidig med at vi mindsker overproduktion.
 
”Det at skabe sit eget design er populært. Vi elsker at skabe individuelle og unikke produkter til børn, og nu kan vi gøre det med samvittigheden i orden, hvor vi sørger for at belaste planeten mindst muligt,” siger Ulrik Schultz.
Pyk Copenhagen ligger i København og leverer baby- og børnesko, sandaler og vinterstøvler til børn i alderen 0 til 10 år.

Cirkelprogram Pyk Copenhagen