Fri fragt over 500 kr - Gratis ombytning og altid 14 dages Returret

Ombyt & retur

Selvom vores sko er custom made, så kan du altid ombytte eller returnere. Du har 14 dages ombytnings- og returret fra den dag du modtager skoene.

Ombytning - gratis

Hvis du vil ombytte til en anden sko, så kan du lægge en ny ordre i shoppen og herefter returnere skoene til os ved at bruge vedlagte returlabel.

Returfragten er gratis, når du ombytter til et nyt par sko.

Returnering - 49 kr.

Hvis du vil returnere, så kan du selv enten sende skoene til os eller benytte den forudbetalte returlabel. Hvis du benytter vores returlabel, så fratrækker vi 49 kr. i det beløb vi refunderer til dig.

Retur af sko med navn

Hvis du returnerer et par sko præget med navn (uden at ombytte til et nyt par) så fratrækker vi 200 kr. Det er fordi de ikke kan sælges igen i vores re-seller og i stedet giver vi dem videre til genbrug.

Nem retur til Pyk CPH

Udfyld returseddel og benyt vores returlabel. Du kan også selv sende skoene direkte til: Pyk CPH - Viborggade 19. - 2100 København Ø.

Skoene skal returneres ubrugte og i samme stand og emballage, som da du modtog dem. Sæt venligst ikke returlabel eller tape direkte på skoæsken, da denne skal genbruges. Hvis dette sker, fratrækkes 35 kr. fra det tilbagebetalte beløb. Normalt tilbagebetaler vi til dit kreditkort indenfor 2-3 hverdage efter vi har modtaget dem. 

Hop tilbage kollektionerne