Børnesko størrelse

 

Med Pyk Copenhagens børnesko er det slut med sko, der ligner alle andres. Hos os kan I nemlig designe jeres helt egne unikke børnesko. Men inden I går i gang derhjemme, er det vigtigt at have styr på dit barns børnesko størrelse. 

 

Vi anbefaler derfor, at du måler fødderne inden du kaster dig ud i designet af dit barns nye unikke børnesko.

 

Når du vælger børnesko skal du altid tænke på, at børn skal have plads til at vokse og bevæge sig. Så du skal altid købe dine børnesko med et voksetillæg, som afhænger af dit barns alder og skoens type. Mål derfor dit barns fødder, så du ender med den helt rigtige børnesko størrelse. Se vores guide her, hvordan du måler dit barns fødder

 

I vores Shoe Builder indtaster du målet på dit barns fødder og så beregner den automatisk den rigtige børnesko størrelse og fortæller dig om voksetillægget. Så kan du selv justere op og ned, så skoen bliver helt perfekt til dit barn.

 

Når du vælger børnesko skal du altid tænke på, at børn skal have plads til at vokse og bevæge sig. Så du skal altid købe dine børnesko med et voksetillæg, som afhænger af dit barns alder og skoens type.

 

I Shoe Builderen indtaster du målet på dit barns fødder og så beregner den automatisk den rigtige størrelse og fortæller dig voksetillægget. Så kan du selv justere op og ned, så skoen bliver helt perfekt til dit barn.

 

Voksetillæg

 

Det er forskelligt hvilket voksetillæg vi anbefaler, men på de mindste sko er det mellem 0,8 cm til 1,2 cm og de større er det 1,0 cm. til 1,5 cm.

 

Heraf er 0,5 cm. et bevægelsestillæg og resten et voksetillæg.

 

Bevægelsestillægget giver plads til foden kan glide frem i skoen, mens voksetillægget giver den reelle plads at vokse på.

 

Børnefødder

 

Når vi snakker børnesko størrelser, er det vigtigt at have i mente, at børnefødder vokser hurtigt og i ryk. Det er derfor vigtigt at kontrolmåle dit barns fødder løbende. Det er i perioden op til 2 år normalt at fødderne vokser cirka 2 cm om året. I alderen fra 2 og op til 6 år vokser de normalt cirka 1,5 cm om året og fra de er 6 til 11 år cirka 1,0 cm om året.

 

Sko størrelsesguide børn

 

Hvis du shopper fra vores mikro-produktioner så skriver vi altid de indvendige mål efter størrelsen. Husk at tage højde for voksetillægget.

 

Hvis du og dit barn designer egne sneakers i Shoe Builderen, så skriver du blot målet på foden ind i Shoe Builderen og den foreslår den rigtige børnesko størrelse inkl. Voksetillæg.

 

Husk, at du hos Pyk Copenhagen finder sneakers til børn i størrelserne fra 19-32. Du finder også babysko og prewalkers i størrelserne 19-25. 

 

STØRRELSESGUIDE 

SNEAKERS:

Atlas, Atlas VL, Carl, Finn, Noel, Nora, ReneeSofia, Storm, Vilde, Vilde VL

Sizeguide

 

STØRRELSESGUIDE

SANDALER:

Sille, Bernhard, Line

Sandaler til børn 

STØRRELSESGUIDE

BEGYNDERSKO:

Lill

Sizeguide

 

 

STØRRELSESGUIDE

BABYSKO OG PREWALKERS:

AskAsta

 

Shop alle kollektioner fra Pyk Copenhagen