Fri fragt over 500 kr - Gratis ombytning og altid 14 dages Returret

Størrelsesguide 

Med Pyk Copenhagens børnesko er det slut med sko, der ligner alle andres. Hos os kan I nemlig designe jeres helt egne unikke børnesko. Men inden I går i gang derhjemme, er det vigtigt at have styr på dit barns skostørrelse. 

Vi anbefaler derfor, at du måler fødderne inden, så du ender med den helt rigtige størrelse. Brug gerne vores måleguide

 

Voksetillæg

Når du vælger børnesko skal du altid tænke på, at børn skal have plads til at vokse og bevæge sig. Du skal derfor altid købe dine børnesko med et voksetillæg, som afhænger af dit barns alder og skoens type. Se skoenes indvendige mål længere nede på siden.

Vi anbefaler et voksetillæg på cirka 1 cm. - heraf er 0,5 cm. bevægelsestillæg og resten voksetillæg. Bevægelsestillægget giver plads til, at foden kan glide frem i skoen, mens voksetillægget giver den reelle plads at vokse på.

 

Hvis du shopper sko fra vores mikro-produktion, så skriver vi altid de indvendige mål ved valg af størrelse. Husk at tage højde for voksetillægget.

Hvis du og dit barn designer egne sneakers i Shoe Builder, så indtaster du blot målet på foden, og så beregner den automatisk den rigtige børnesko størrelse inkl. voksetillæg. Så kan du selv justere op og ned, så skoen bliver helt perfekt til dit barn.

Husk, at du hos Pyk Copenhagen finder sneakers i størrelserne fra 25-47 og babysko og prewalkers i størrelserne 19-25. 

 

Børnefødder

Når vi snakker børnesko størrelser, er det vigtigt at have i mente, at børnefødder vokser hurtigt og i ryk. Det er derfor vigtigt at kontrolmåle dit barns fødder løbende. Det er i perioden op til 2 år normalt, at fødderne vokser cirka 2 cm om året. I alderen fra 2 til 6 år vokser de normalt cirka 1,5 cm om året, og fra de er 6 til 11 år cirka 1 cm om året.

 

Indvendige mål 

SNEAKERS:

Atlas, Atlas VL, Carl, Finn, Noel, Nora, Renee, Sofia, Storm, Vilde, Vilde VL, Chris, Lauritz

Size Guide

 

SANDALER:

Sille, Bernhard, Line

Size guide

 

BEGYNDERSKO:

Lill

Size guide

 

BABYSKO OG PREWALKERS:

Ask

 

Shop alle kollektioner fra Pyk Copenhagen